Fiziodispenserul

Fiziodispenserul este acel aparat special conceput pentru manoperele practicate in implantologie si in anumite manopere din chirurgia orala.

Cu ajutorul acestor dispozitive specialistii implantologi prepara cavitatea in care va fi inserat viitorul implant dar pot de asemenea, sa si insere implantul dentar. Prin variatia electronica a cuplului motorului acesta permite inserarea precisa si corecta a implanturilor dentare.

Precizia, acuratetea si fiabilitatea sunt doar cateva din calitatiile ce recomanda fiziodispenserele pe care clinica noastra le detine. In prezent utilizam doua astfel de dispozitive (NSK si ANTHOGYR) ambele facand parte din categoria de top de pe piata actuala.

Acestea sunt prevazute cu fibra optica, ceea ce inseamna ca ofera o vizibilitate crescuta si, deci, si o siguranta sporita in efectuarea manevrelor chirurgicale. Ambele dispun de sistem de calibrare ce  asigura valorile corecte de cuplu, necesare unor tratamente specifice. Se pot programa urmatorii parametri : viteza, directia de rotatie, limita cuplu, intensitatea iluminarii, raportul de transmisie si volumul solutiei lichide de racire.

Telefon
Adresă