Apex locator

Pentru a putea efectua un tratament endodontic corespunzator utilizarea acestui tip de dispozitiv este absolut indispensabila.

Utilizarea localizatorului de apex in endodontie este vitala pentru un tratament dentar adecvat si este necesar sa stim sa il alegem pe cel mai complex din marea varietate de modele disponibile pe piata.

Apex locatorul este un instrument electronic utilizat in endodontie care masoara impedanta, frecventa si rezistenta materialului inconjurator pentru a localiza lungimea de lucru a canalului radicular care urmeaza sa fie instrumentat. Determinarea corecta a lungimii canalelor radiculare este un factor crucial pentru succesul terapiei endodontice.

Pentru un tratament endodontic corect, este necesar sa se masoare lungimea dintr-un punct coronarian luat ca referinta la un altul situat la varful radacinii dintelui, proces cunoscut in stomatologie ca masurarea conductivitatii sau lungimea de lucru.

In clinica noastra specialistul endodont are la dispozitie doua apex locatoare, modele diferite, pentru a avea siguranta lucrului bine facut, indiferent de situatiile neprevazute ce pot aparea in orice moment al tratamentului .

Telefon
Adresă

Programeaza-te!

Completeaza formularul pentu a face o programare online si te contactam in cel mai scurt timp!